zaterdag 27 september 2008

Wie A zwemt, moet B zwemmen

druk druk druk.....

Waarmee? Werkelijk geen flauw idee....maar de dagen vliegen voorbij.

School is weer een maand aan de gang, had enige hoop dat er dan weer wat structuur zou komen in de dagelijkse beslommeringen......maar helaas merk ik daar nog weinig van.

Vanmiddag mag karin proefzwemmen voor haar B diploma, en dan als het goed gaat volgende week zaterdag afzwemmen voor haar B. En dan zijn de zwemlessen voorbij, ze wil niet verder voor haar C, ze wil iets anders doen. Dat is goed, met A en B zijn we tevreden. Niet dat ze zwemmen niet leuk vindt hoor, dat vindt ze heerlijk, maar "mam, het grote bad is zo koud".

We zijn nu volop aan het rondkijken voor een leuke, niet te intensieve of fysiek zware sport waar toch in teamverband wordt getraind. Persoonlijk denk ik dat korfbal wel iets voor haar is, maar of zij dat ook vindt is nog maar de vraag. Heb je nog suggesties, dan hoor ik ze graag!

Zelf rijd ik nu 2x in de week naar Rotterdam....vind het maar gestress.....elke dag ruim anderhalf uur in de auto voor krap 4 uur werken.....beetje zonde van mijn tijd, maar het is nog even niet anders. Het is overigens wel een sport om dan toch om 14.45 uur op het schoolplein te staan. Tot nog toe is dat, alhoewel het een aantal keer op het nippertje was, steeds gelukt. Gelukkig heb ik een back-up voor als het eens niet mocht lukken.