donderdag 8 mei 2008

Avifauna en Zegerplas

Alweer zo'n stralende dag. Vandaag hadden we een afspraakje met Noa en Evi. In de ochtend zijn we naar Avifauna vertrokken (toch wel lekker hoor, een abonnement). De meiden hebben zich uitstekend vermaakt. Leuk om te zien dat de dames zo lekker kunnen spelen. Ze hebben zich geen moment verveeld.
Samen draaien op de draaischijf, samen bootje varen, samen poppenkast kijken, samen bijkletsen in het treintje.......


Rond een uur of 2 zijn we naar de Zegerplas gegaan. Wij waren daar nog nooit geweest, maar zullen er nu toch vast wel vaker te vinden zijn. Jullie hebben je uitstekend vermaakt met het zand en water.

Hoewel het water best nog wel koud is, lieten jullie je niet weerhouden om lekker te "zwemmen".






We hebben genoten van de speeltuin, het strandje, het water, het ijsje maar vooral ook van Noa en Evi.

woensdag 7 mei 2008

Tuintje en de Kemphaan

Het is meivakantie en zowaar heerlijk weer. Wat waren we daar aan toe. De tijd is goed besteed...Karin heeft haar tuintje maar eens onderhanden genomen. Heerlijk vindt ze dat, dat wroeten in de aarde. En zowaar maakt ze er weer een plaatje van.



Op 1 mei hebben we gezamenlijk onze verjaardagen gevierd. We zijn met de hele familie naar de Kemphaan in Almere geweest voor een High Tea. De High Tea viel mij een beetje tegen, maar het park was wel erg leuk. Stichting Aap heeft er zijn terrein, en dat is leuk om te zien.


Ook hebben we de boswachterswandeling gedaan, samen met Joris. Een heerlijke, niet te lange, wandeling met allemaal "opdrachtjes" tussendoor. Karin heeft met volle teugen genoten, wij dus ook.