dinsdag 20 mei 2008

Trots

Hoe trots kan je zijn....

Op school is het toetsweek. Niet alleen de bovenbouw, maar ook onder-, midden- en tussenbouw doet daar tegenwoordig aan. Gisteren en vandaag stond alles in het teken van rekenen. Onze dame, groep 3-er (MB), was gisteren zo vreselijk vlot (en foutloos) klaar dat ze door haar juf Diana doorgestuurd werd naar groep 4. Want, zo zei deze, met rekenen kan ik je niks meer leren. Onze kanjer heeft dus gisteren en vandaag de toetsen van groep 4 mogen maken. Op onze vraag of het moeilijk was, kwam er een zeer gebolgen reactie ....."moeilijk? ....het was een makkie, ik wist maar één vraag niet......"



Daar mogen we toch met recht trots op zijn?

zondag 18 mei 2008

schaapscheerdersfeest

Vandaag was het schaapscheerdersfeest op de kinderboerderij. Komt dat even mooi uit. Karin en Denise hadden juist op school afgesproken dat ze een spreekbeurt zouden houden over schapen. Erop af dus. Gisteren zag het er naar uit dat de hele dag in het water zou vallen, maar dat viel vandaag alles mee. Mooi zonnig, niet te warm, droog weer. Er waren dan ook veel mensen op de kinderboerderij.


Naast het schapen scheren was er nog veel meer te beleven, zo was er een ballonnenclown, kon je pannenkoeken eten, kleuren, ballen gooien en ringsteken. We hebben er enthousiast aan meegedaan.