donderdag 10 april 2008

Duo Penotti


Zon...eindelijk zon..met een fris windje, maar heel aangenaam. Twee vriendinnen, bijkletsen, kletsen en serieuze gesprekken. Spelen, spelen en nog eens spelen. Elkaar over de streep trekken, angsten overwinnen en veel, heel veel plezier maken.
Genieten met een hoofdletter! Wat een heerlijke dag!!

dinsdag 8 april 2008

rust in huis.....


Op mijn gemak achter de laptop. Karin is op haar kamer aan het spelen met een schoolvriendinnetje. Twee echte meiden, het gekwebbel gaat achter elkaar door. Gezellig hoor. Lekker kopje koffie en dan zo even op de bank met mijn Nintendo DS. Voor Karin hebben we een spongebobspelletje aangeschaft...maar ik speel er mee........


Morgen is de dame vrij, een studiedag op school, dat betekent uitslapen (tot wel 8 uur hoop ik), op ons gemak wakker worden, ontbijten en aankleden. In de middag komt S. spelen, ook zo'n lekkere meid. Het is jammer dat ze verhuisd is en daarom ook naar een andere school, we missen haar best wel.

maandag 7 april 2008

wel bijhouden dus....


Heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een blog aangemaakt, doe ik er niks mee. Dat is dus net niet de bedoeling.


Er staan een hoop veranderingen op stapel, en de drukte die dat met zich meebrengt is daar mede debet aan. Ook die eeuwige vermoeidheid doet een blog bijhouden geen goed. Maar...daar gaat hopelijk verandering inkomen. Nieuwe banen en zorgen voor een goede nachtrust moeten het leven wat eenvoudiger maken...de komende weken zullen we daar duidelijkheid in krijgen.


Eind mei ondergaat Gemma een slaaptest. M.a.w. ze mag de nacht volgeplakt met toeters en bellen doorbrengen om er zo achter te komen of slaapapneu's werkelijk de daders zijn van haar gebrek aan energie voor wat dan ook. Mocht dat zo zijn, dan zal ze de komende jaren slapen met een Cpap (een apparaat dat tegenlucht geeft). Michiel is naarstig op zoek naar een nieuwe job, die meer rust en voldoening zal geven. Laten we hopen dat er binnenkort een leuke functie langskomt die hem op het lijf geschreven is.


En Karin? Karin hobbelt overal tussendoor, doet haar best en probeert alles te begrijpen....Wij zijn maar wat trots op ons meisje!