vrijdag 13 juni 2008

de gatenkaas (allemaal hoofden draaien!)

ik beloof de volgende keer de camera niet meer te draaien

donderdag 12 juni 2008

wat doe je als je moeder.....

een Nintendo DS heeft gekregen? Juist, languit op de bank Nintendo DSen..








Bratz pony's, K3 IJsprinsesje, Catz of Sudoku, uren kan je er mee spelen.....

En mama? Die mag 's avonds .... tenminste als papa hem niet heeft.......

zondag 8 juni 2008

nat weekje

Het gaat een nat weekje worden voor ons. Na het proefzwemmen van afgelopen zaterdag mag Karin door voor het diplomazwemmen as. zaterdag. Maar eerst vrijdag nog een laatste zwemles, en donderdag mag ze voor hetzelfde diploma zwemmen met schoolzwemmen. En het leuke van alles is dat het op alle 3 de dagen de bedoeling is dat de ouder(s) komen kijken. En als je weet hoe warm het in zo'n zwembad is, dan snap je ook dat het niet alleen voor Karin maar ook voor mij een nat weekje wordt.


Wat wordt er van Karin verwacht:

Gekleed: Met voetsprong te water, 15 seconden watertrappen, 12,5 meter schoolslag, onder een lijn door duiken, een halve draai om de lengte as en 12,5 meter enkelvoudige rugslag en uit het water klimmen.
Badkleding: Met sprong te water, onder water oriƫnteren, 3 meter onder water zwemmen door gat in een zeil, 50 meter schoolslag, en 50 meter enkelvoudige rugslag, drijven op de borst, drijven op de rug, 8 meter beginners-borstcrawl, 8 meter beginners-rugcrawl, 60 seconden watertrappen waarbij 2x een hele draai om de lengte-as.

En reken maar dat ze moe is aan het einde van de rit!