donderdag 28 augustus 2008

aan het einde van de regenboog.........





of het er echt staat, zijn we niet gaan controleren

Ommen 2008




't was weer heerlijk



En, he he...... eindelijk een vriendinnetje in Ommen.


Wat hebben jullie een plezier gehad. Helaas was de overlap maar 1 week, maar voor komende vakanties zullen we daar rekening mee houden.

Gelukkig, het einde is in zicht

Nog even, en de vakantie zit erop. Je bent er blij om, vakantie is leuk, maar het duurt je net een weekje te lang. Je mist je vriendinnetjes, de juf en het schoolritme.

Zo'n laatste week is ook best wel rommelig. Je gaat 1 nachtje logeren bij opa en oma, want mama moet weer werken, je moet je spijkerbroek weer aan i.p.v. je slobberbroeken, want die mag je straks naar school ook niet aan en oh wat heb je daar de pest in, want die broeken zitten niet lekker. (Ik snap dat best, want met dat smalle lijfje van jouw zijn alle broeken standaard te wijd en moeten ze met knoopjeselastiek ingesnoerd worden en dan krijg je uiteraard wat opgefrommeld broekenspul in je taille). Bedtijd wordt weer ingevoerd, maar op het laatste moment wil je eigenlijk alles nog doen wat je de hele dag hebt uitgesteld, vooral eten! Je moet je op donderdag zelf vermaken, want mama werkt dan thuis.....en ga zo maar door.

Morgen gaan we nog een daagje naar Archeon, samen met Denise (en mama en broertje) als afsluiting van de vakantie. (de mama's denken dat het wel slim is om jullie alvast even bij te laten praten alvorens de school weer begint), zaterdag nog even terug naar Ommen om het dak te vegen en het gras te maaien en zondag doen we niks.....helemaal niks..... .